Linda Farrow Briller

Linda Farrow: Altid fingeren på fashion-pulsen

Linda Farrow blev etableret i 1970 og opnåede meget hurtigt anerkendelse som et fashion-luksus brille mærke. Linda Farrow var oprindeligt uddannet modedesigner og var én af de første, som så brillen og solbrillen som et uundværligt statement på modescenen.

Tilmeld nyhedsbrevKontakt

Linda Farrow briller og solbriller

Fashion med vintage vibes

En umættelig trang til at designe og eksperimentere med banebrydende former og stilarter sikrede Linda Farrow kunder som Yoko Ono og samarbejder med vore kendte og højt respekterede couture mærker såsom: Dior, Yves Saint Laurent, Balenciaga og Sonia Rykiel.

Efter at have ligget i dvale i 20 år blev mærket Linda Farrow vakt til live igen, i 2003, af sønnen Simon. Ved et tilfælde fandt han et stort lager af vintage solbriller i familiens eksklusive London-villa.

Og således blev mærket relanceret “Linda Farrow Vintage”.

 

Linda Farrow briller
Linda Farrow briller

London vintage fashion

Engelsk high-end fashion

 

I dag markedsføres mærket ingen under sit originale navn: Linda Farrow.

Den internationale anerkendelse giver sig udtryk i samarbejder med nogle af verdens mest anerkendte designere: Area, Y/Project, The Attico, Dries van Noten. Disse coop’s bringer konstant ny udvikling og perspektiv til mærket.

Linda Farrow i dag

En combo af eksklusive smykke- og brillekollektioner

Kombineret med det genfundne, smukke og unikke gamle lager af vintage solbriller og med introduktionen af en kollektion af kompromisløst luksuriøse smykker, har mærket Linda Farrow etableret sig som et af de mest spændende indenfor mode.

Linda Farrow briller
Linda Farrow briller
Linda farrow solbriller

Køb Linda Farrow Briller hos DK OPTIK

 

Hos DK Optik sælger vi briller fra eksklusive brand som ChanelChloé, Gucci, Bottega Veneta og Bvlgari. Det betyder at vi kan trække kunder til fra store dele af landet.

Når du kommer langvejs fra

Hvis du ikke bor lige i vores nabolag, er du meget velkommen til at kontakte os først. Måske har du et helt særligt stel i tankerne, og for at sikre, at du ikke kører forgæves, vil vi bede dig give os et kald først.

Hvis vi ikke har brillerne hjemme, kan vi måske skaffe dem til dig.

Ring til os på tlf. 75368565

 

 

kontakt

4 + 3 =

Kom ind i butikken

Nørregade 16B
6600 Vejen
Få rutevejledning

Kontakt

Telefon +45 7536 8565
info@dkoptik.dk

Åbningstider

  • Mandag: 10.00-17.30
  • Tirsdag - torsdag: 9.30-17.30
  • Fredag: 9.30-18.00
  • Lørdag: 9.30-14.00