CHANEL

Behøver vi sige mere?

Hos DK OPTIK er vi stolte af at kunne præsentere de fantastiske solbriller og brillestel fra Chanel. Chanel vil – historisk set – altid stå som indbegrebet af stil og mode, og igen og igen forundres og glædes vi over, hvordan Chanel kan videreføre traditionen, og følge med tiden uden at gå på kompromis med historien og identiteten.

 

 

 

Coco Chanel. Stilikon siden 1910

Selvom solbriller og brillestel først blev en del af Chanels kollektion i 1999, er alt hvad de præsenterer på den front indbegrebet af de klassiske stilikoner. Alle stel emmer af de ikoniske karakteristika: Logo, kæden, quilt mønsteret, perlerne og meget meget mere.

 

 

 

Leg med logo og elegante detaljer

I samtlige af Chanels kollektioner er der leget med det klassiske Chanel logo, som altid fremstår visuelt smukt. Nogle gange stort og ekstravagant og nogle gange lidt mere diskret. Men én ting er sikkert: Stilen er altid indbegrebet af Chanels sikre sans for god stil.

 

 

 

Mere end bare briller. 

Chanel er i høj grad lykkedes med at genoplive brillekæden, som gør dig i stand til at lade brillen hænge om halsen, når de ikke skal sidde på næseryggen. Glemt alt om praktisk “brillesnor”. Kæden skal ses – ikke blot som en praktisk detalje men som det smykke og stilikon, et par Chanel briller altid vil være.

Hvis du vil se mere til Chanel, så kan du følge lidt med her: CHANEL

 

 

Køb Chanel hos DK OPTIK

Vi har kunder fra det meste af Jylland og Fyn, og sågar også Sjælland, der kommer for at købe Chanel briller og solbriller hos os. Du er også meget velkommen. Du må meget gerne kontakte os først, så du ikke går forgæves, hvis vi ikke har lige præcis det stel, du leder efter.

 

Hvis vi ikke har modellen hjemme, kan vi måske skaffe den til dig.

Ring til os på tlf. 75368565

Du finder en oversigt over alle vores mærker her.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Nyhedsbrev