Mød teamet

Vi er vilde med briller – og så er vi endnu mere vilde med at gøre dit brillekøb til en
oplevelse.

Vores høje faglighed

Vi sætter en stor ære i at kunne give dig en professionel rådgivning, så du får den bedste løsning. DK OPTIK team består af uddannede og fagligt stærke og kompetente optikere, som alle har stor erfaring.

Vi sørger altid for at være opdateret på den nyeste viden og den nyeste teknologi. Derfor uddanner vi os løbende og tager relevante kurser, så vi kan forbedre os og dermed give dig den bedste service. Når vi udfører synsprøver, anvender vi branchens nyeste og mest avancerede udstyr, så du kan være sikker på at få den helt rigtige behandling.

Vores historie

DK OPTIK i Vejen har en historie: Se godt på logoet.

Det er en bil. For sådan startede DK OPTIK nemlig – som kørende optiker. Efter nogle år åbnede Dorte Klausen butikken i Vejen, hvor vi nu har været i siden efteråret 2005.

Vores udvalg

Hos DK OPTIK forhandler vi mange af de helt store og eksklusive danske og internationale brillemærker. Som en af de ganske få i Danmark er vi forhandler af Chanel.

Det er vi særligt stolte af.

Ikke at forglemme Persol, Prada, Cathrine de Medici,  Oliver Peoples, Salvatore Ferragamo, Ray-Ban og mange mange flere.

Du kan se vores udvalg af brillemærker her.

Chanel og Dorte

Vi vil hjælpe dig

Vi tror på, at du skal have de briller, der viser hvem du er. Briller som fremhæver dig, dit ansigt og din personlighed. Vi tillader os nogle gange at udfordre dig. Måske ser vi noget, som du ikke selv lægger mærke til?

Vores ønske er ganske enkelt at gøre en forskel for dig.

 …Hele vejen igennem

Vi har designet et forløb til dig, hvor du som kunde hele tiden har os i baghånden. Dit brillekøb hos os varer ikke kun, til du går ud af døren med dine nye briller. Det varer indtil, du skal have nye briller igen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Nyhedsbrev