Vores øjne på dit syn

Vores uddannede optikere er specialister inden for optik og kontaktlinser samt selvfølgelig inden for undersøgelse og behandling af tørre øjne.

Det skal du vide, når du booker en tid til undersøgelse hos os:

En synsundersøgelse hos os, omfatter refraktion til evt. brille eller kontaktlinser. Derudover kigger vi også efter de hyppigste øjensygdomme, såsom f.eks. grå stær, grøn stær, AMD (forkalkning).

Det er ikke muligt at undersøge for alt, og der er udelukkende tale om et øjebliksbillede.

Sker det, at vi finder udfordringer, som giver anledning til monitorering eller henvisning til øjenlæge, så giver vi dig selvfølgelig besked her om.

Book din tid til dit næste synstjek her: Book tid nu!

Særligt omkring behandling af tørre øjne

Ea Graae er vores specialist på vores CE-godkendte behandling af tørre øjne.

Med en kandidat i optometri og synsvidenskab har EA, udover øjensundhed, speciallinser og linser generelt, særligt fokus på og ekspertviden indenfor fundusbilleder (billeder af din nethinde), øjets tryk og anatomi samt prismer (dobbeltsyn) samt øjnenens samarbejde.

EA bidrager med den nyeste viden og har en særdeles dyb indsigt i f.eks. øjensygdomme og linser. De helt særlige forhold, der gør sig gældende for både de specialfremstillede formfaste linser samt natlinser (Orhto K), er forhold som Ea elsker at gå i dybden og nørde med. Det er lige præcis denne passion og disse kompetencer, som gør Ea til et orakel og ikke mindst en stor kapacitet i vores team.

Oplever du øjenproblemer eller ønsker du et synstjek med særligt fokus på øjensygdomme og forhold omkring kontaktlinser, så er hos Ea, at du skal booke en tid. Book tid nu!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Nyhedsbrev