Max Mara

Italiensk luksus og elegance

Luksus i al sin elegance og enkelthed. Max Mara-verdenen er præget af en passion for skønhed og nysgerrighed. Det kender du måske fra deres eksklusive og tidløse tøjkollektioner med alt fra fine frakker i uld til skønne kjoler og bluser?

Brillekollektionerne former trends med stringens og personlighed, pakket ind i mærkets umiskendelige luksuriøse univers. Med andre ord: Max Mara er indbegret af italiensk elegance, luksus og klassisk stil til den selvsikre kvinde.

 

 

Charme og raffinerede detaljer

Brillekollektionerne repræsenterer det ypperste, når vi taler om design og kvalitet. Charme, raffinerede detaljer, tidløse og klassiske kollektioner. Sensibilitet og perfekte silhuetter – og så alligevel med lige den ekstra lille detalje, som gøre hele forskelligen og som bibringer kant til det enkelte brillestel.

Max Mara blev grundlagt i 1951 af Achille Maramott, en visionær iværksætter med sans for italiensk luksus og med ønsket om at designe luksus.

 

Max Mara søger altid den perfekte balance

Mærket er synonym med enkel og tidløs elegance og søger konstant den perfekte balance mellem materiale, form og farve. Geometriske former, en harmoniske balance mellem farve, form og materialer er kendetegnende for Max Mara eyewear.

Se lidt mere til Max Mara Eyewear her.

 

 

 

Køb briller fra Max Mara hos DK OPTIK

Hos DK Optik sælger vi briller fra eksklusive brands, Det betyder, at vi også har kunder, der kommer lang vejs fra. Du finder en oversigt over alle vores mærker her.

Når du kommer langvejs fra

Hvis du ikke bor lige i vores nabolag, er du meget velkommen til at kontakte os først. Måske har du et helt særligt stel i tankerne, og for at sikre, at du ikke kører forgæves, vil vi bede dig give os et kald først. Hvis vi ikke har brillerne hjemme, kan vi måske skaffe dem til dig. Ring til os på tlf. 75368565

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Nyhedsbrev