Ray-Ban

Ikonisk siden 1937

Vi er sikre på, at du kender Ray-Ban, men kender du også historien bag?

Tidløst klassisk og alligevel super moderne. Det startede tilbage i 1930’erne, da piloterne i US Air Force havde et behov for beskyttelse for solens stråler. Og således blev de første briller designet, som kunne afskærme for solens stråler og genskær.

Ganske hurtigt udviklede Ray-Ban sig også til at være det foretrukne brand hos både politistyrken og elite idrætsfolk. Og med udviklingen af banebrydende nye materialer blev Ray-Ban i løbet af 1950’erne også meget hurtigt anerkendt indenfor livsstils- og modebranchen.

 

Alle vil ses i et par Ray-Ban

Op gennem årerne har Ray-Ban været forskellige kulturers og branchers foretrukne brille. Kendisser fra både sportens verden, fra Hollywoods glamourøse persongalleri samt fra den internationale musik- og pop branche har igennem tiderne alle foretrukket at se og blive set med et par Ray-Ban.

 

Ikoner til alle

Med så mange år på bagen og med så mange fans fra forskellige verdener med forskellige behov har Ray-Ban opnået kultstatus og udviklet ikoniske kollektioner, som differentierer sig på både design, pasformer og materialer.

 

 

I dag siger vi “For every moment there’s a Ray-Ban icon”.

Lidt mere Ray-Ban.

 

 

 

Køb Ray-Ban hos DK OPTIK

Hos DK Optik sælger vi briller fra eksklusive brands, Det betyder, at vi også har kunder, der kommer lang vejs fra. Du finder en oversigt over alle vores mærker her.

Når du kommer langvejs fra

Hvis du ikke bor lige i vores nabolag, er du meget velkommen til at kontakte os først.
Måske har du et helt særligt stel i tankerne, og for at sikre, at du ikke kører forgæves, vil vi
bede dig give os et kald først.

Hvis vi ikke har brillerne hjemme, kan vi måske skaffe dem til dig.

Ring til os på tlf. 75368565

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Nyhedsbrev