LINDBERG Eyewear

Ægte dansk håndværk og design

Lindberg er født ud fra en ide om at bringe et hidtil uset højt niveau af håndværk til branchen. Det er gennem denne vision, at det højprofilerede danske mærke defineres.

Lindbergs helt unikke sans for æstetik definerer deres design. Og deres helt særegne design adskiller dem fra vores andre mærker. Ved at fokusere på minimalistisk og elegant design skabes briller, der kombinerer funktionalitet med tidløs stil.

 

 

Vi flytter konstant grænserne for brilleteknologi. Gennem banebrydende materialer, fremstillingsteknikker og designtilgange leverer vi lette, fleksible og tilpasselige stel, der redefinerer brilleindustrien og giver kunderne enestående komfort og ydeevne”. Dette er Lindbergs egen beskrivelse af deres innovative tilgang til det at designe og producere briller, og det står vi inde for.

Hos Lindberg forstår de, at vi alle er helt unikke. Ved at tilbyde en bred vifte af muligheder for personlig tilpasning af både stel og farver, giver LINDBERG dig, som kunde, mulighed for at få en brille, der virkelig afspejler din personlige stil og dine præferencer.

Kvalitet, komfort og innovation er kodeord for mærket. LINDBERG briller er indbegrebet af dansk design med hvert stel designet og fremstillet i Danmark.

 

 

Virksomheden blev grundlagt efter danske designprincipper i 1986 af arkitekt Henrik Lindberg og hans far optometrist Poul-Jørn Lindberg, hvilket skaber et unikt skæringspunkt mellem arkitektonisk design og komfort inden for briller.

I 2021 blev LINDBERG en del af Kering Eyewear, som tilhører den globale luksuskoncern Kering.

Vi er stolte af at kunne tilbyde Lindberg Eyewear til vores skønne og kræsne kunder.

Se lidt mere. om Lindberg Eyewears tidløse stel her.

 

 

 

 

Køb Lindberg Eyewear hos DK OPTIK

Hos DK Optik sælger vi briller fra eksklusive brands, Det betyder, at vi også har kunder, der kommer lang vejs fra.

Når du kommer langvejs fra

Hvis du ikke bor lige i vores nabolag, er du meget velkommen til at kontakte os først.
Måske har du et helt særligt stel i tankerne, og for at sikre, at du ikke kører forgæves, vil vi bede dig give os et kald først.

Hvis vi ikke har brillerne hjemme, kan vi måske skaffe dem til dig.

Ring til os på tlf. 75368565

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Nyhedsbrev