Maison Nathalie Blanc

Fransk elegance og finesse.

Et brillemærke, der har sit hovedsæde i byernes by: Paris. Brillerne fra Maison Nathalie Blanc er inspireret af den klassiske franske stil og er lavet af de fineste materialer for at sikre komfort, holdbarhed og samtidig bevare et elegant design. Nathalie Blancs briller klæder alle typer og alle aldre og kan samtidig definere, skabe og understrege din stil. Den omhyggelige proces med at skabe hvert enkelt par briller begynder med designet og en grundig research efter bedste materialer. Fra tykke acetatstel til fine og lette metalstel, er der ikke gået på kompromis med kvaliteten af materialerne. Hver eneste detalje fra farvevalg til størrelse er nøje planlagt og afstemt, for at sikre at brillerne passer perfekt til den person, som skal bære dem.

 

God stil og elegante linjer

Brillekollektionerne er synonym med stil, elegante linjer og perfektion i samtlige detaljer. Kollektionerne rummer stilsikre briller og spænder bredt, så der er noget for enhver smag og stil. Moderne men tidløst. Uanset om du er på udkig efter briller med retro vibes, et markant udtryk eller et enkelt og fint udtryk, så kan vi godt garantere at Maison Nathalie Blanc helt sikkert har et par smukke briller, der passer dig. Oplev den franske stil, når den er bedst.

Lidt mere om det franske brillehus

Firmaet blev grundlagt i 2014 af Nathalie Blanc, der er designer og øjenlæge. Hun ønskede at skabe et brillemærke, der kombinerede hendes passion for mode med hendes ekspertise indenfor øjenpleje. Siden opstarten i 2014 har Maison Nathalie Blanc etableret et ry for at skabe elegante og tidløse briller, der ikke kun er stilfulde, men også komfortable og funktionelle.

Se lidt mere fra Maison Nathalie Blanc her.

 

 

Køb briller fra Maison Nathalie Blanc hos DK OPTIK

Hos DK Optik sælger vi briller fra eksklusive brands, Det betyder, at vi også har kunder, der kommer lang vejs fra. Du finder en oversigt over alle vores mærker her.

Når du kommer langvejs fra

Hvis du ikke bor lige i vores nabolag, er du meget velkommen til at kontakte os først. Måske har du et helt særligt stel i tankerne, og for at sikre, at du ikke kører forgæves, vil vi bede dig give os et kald først. Hvis vi ikke har brillerne hjemme, kan vi måske skaffe dem til dig. Ring til os på tlf. 75368565

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Nyhedsbrev