Swarovski

Et østrigsk luksusmærke, der udover at være kendt for sine særdeles smukke brillekollektioner, også er kendt for sine smykker, krystaller og accessories.

Virksomheden blev grundlagt tilbage i 1895 af Daniel Swarovski, og siden da har mærket opnået stor anerkendelse for sin høje kvalitet og sine innovative designs.

 

 

 

Glitrende krystaller

Swarovski er især kendt for sine krystaller, der bruges i alt fra smykker til mode- og indretningsgenstande. Swarovski er også kendt for at samarbejde med forskellige designere og brands for at skabe unikke og eksklusive kollektioner.

Swarovski’s solbriller er en del af deres accessoriesortiment og er designet til at tilføje et strejf af glamour og elegance til ethvert look. Der anvendes signaturkrystaller og farvede linser for at skabe unikke og iøjnefaldende designs.

Uanset om du foretrækker en klassisk brille eller f.eks. en solbrille, som skiller sig ud, så kan Swarovski briller helt sikker tilføje lidt drama til dit look. Swarovski tilfører nemlig alle deres elegante brillestel et moderne touch, takket være dristige former, farvede glas eller raffinerede krystaller. Det løfter selv en klassisk, tidløs brille til en glamourøs brille.

 

 

 

 

Modebriller, der passer til din livsstil

Fra elegante stel tilsat få slebne Swarovski krystaller til solbriller hvor hele stellet omkranses af glitrende signaturkrystaller. Der findes Swarovski stel til enhver lejlighed og enhver type.
Men hvis vi skal være helt ærlige: Så er Swarovski’s kollektioner, nok mest for dem, som søger en brille eller solbrille, hvor man skiller sig lidt ud fra mængden og understreger sin helt egen personlighed.

Du kan se lidt mere Swarovski Eyewear her.

Eller en skøn shortvideo her

 

 

Køb Swarovski hos DK OPTIK

Hos DK Optik sælger vi briller fra eksklusive brands, Det betyder, at vi også har kunder, der kommer lang vejs fra. Du finder en oversigt over alle vores mærker her.

Når du kommer langvejs fra

Hvis du ikke bor lige i vores nabolag, er du meget velkommen til at kontakte os først.
Måske har du et helt særligt stel i tankerne, og for at sikre, at du ikke kører forgæves, vil vi
bede dig give os et kald først.

Hvis vi ikke har brillerne hjemme, kan vi måske skaffe dem til dig.

Ring til os på tlf. 75368565

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Nyhedsbrev