Paul Smith damebrillePaul Smith

Paul Smith brandet er et af Englands førende designvirksomheder. Paul Smith står for positivitet, nysgerrighed og kreativitet, og disse egenskaber understøtter ethvert Paul Smith-design. Såvel tøj, sko samt selvfølgelig briller og solbriller.

Paul Smith startede meget småt i en lille butik på 3×3 meter i Nottingham. Sidenhen der virksomheden vokset til at tælle mere en 130 butikker i 60 lande.

 

 

 

 

Paul Smith brun fra siden

“You can find inspiration in everything”

De vise ord stammer fra designeren bag mærket: Selveste Sir Paul Smith.

Og dette giver sig til udtryk alle brilledesigns, som er ekletiske og med til kunst, musik, hverdagen og alle de ting vi omgiver os med.

Brillestel fra Paul Smith kombinerer form, materiale og funktion til perfektion. Ofte er der tilføjet et lille twizt, enten i form af de velkendte striber eller i form af et smukt indgraveret logo.

Om du er mand eller kvinde, om du er til de klassiske briller eller de klassiske med et lille twizt, feminin eller mere markant: Paul Smiths brilleunivers har det hele og ja…. lidt mere til. Vi fører både brillestel og solbriller, og vi har altid nyheder på hylden, så spørg os endelig til råds.

 

Du kan dykke ned i hele Paul Smith’s vidunderlige univers lige her.

 

 

Paul Smith sol dame og herreKøb Paul Smith eyewear hos DK OPTIK

Hos DK Optik sælger vi briller fra eksklusive brands, Det betyder, at vi også har kunder, der kommer lang vejs fra.

Når du kommer langvejs fra

Hvis du ikke bor lige i vores nabolag, er du meget velkommen til at kontakte os først. Måske har du et helt særligt stel i tankerne, og for at sikre, at du ikke kører forgæves, vil vi bede dig give os et kald først.

 

Hvis vi ikke har brillerne hjemme, kan vi måske skaffe dem til dig. Find en oversigt over vore andre eksklusive mærker her.

Ring til os på tlf. 75368565

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Nyhedsbrev