Prada briller

Kreativitetens mester

Prada er en sand mester i kreativitet og banebrydende nytænkning. Prada er en del af Prada Group, som også inkluderer Miu Miu m.fl.

Tilmeld nyhedsbrevKontakt

Prada

Et transcenderende univers

Siden 1913 har Prada mærket været synonym med banebrydende stil.

Mærkets intellektuelle univers kombinerer koncept, struktur og image gennem koder, der går langt ud over trends. Prada-moden transcenderer produkter, og oversætter konceptualitet til et univers for dem, der tør udfordre og eksperimentere.

Gennem en innovativ tilgang, som henter inspiration fra alle dele af verden og samfundet, designer og udvikler Prada produkter, der er på forkant med alle trends. 

Prada briller
Prada briller

Fri for konceptuelle begrænsinger

Pragtfulde Prada

 

Fri for konceptuelle begrænsninger og fra den strenge forpligtigelse til stilistisk sammenhæng, har mærkets æstetiske produkter altid talt til kreativiteten.

Pradas univers overskrider grænser og bringer ideer og idealer ud i livet som kun Prada kan gøre det. De smukke produkter, lige fra Womens wear, tasker, accessories samt selvfølgelig eyewear produkterne bidrager helt klart positivt til din individuelle stil.

Prada og bæredygtighed

Bæredygtighed er et grundlæggende element i Prada-koncernens identitet og er dybt forankret i dens værdier såvel som i virksomhedens strategi. Koncernens forpligtelse til bæredygtighed er beregnet til at bidrage til “People”, “Planet” og “Culture”.

Prada Groups ambition om at spille en indflydelsesrig rolle i branchen er perfekt afstemt med den voksende efterspørgsel fra dets kunder og alle dens interessenter om dialog, gennemsigtighed og bæredygtig i praksis.

Prada briller

Køb Prada Briller hos DK OPTIK

Hos DK Optik sælger vi briller fra eksklusive brands som Chanel, Chloé, Bottega Veneta og Bvlgari. Det betyder at vi kan trække kunder til fra store dele af landet.

Når du kommer langvejs fra

Hvis du ikke bor lige i vores nabolag, er du meget velkommen til at kontakte os først. Måske har du et helt særligt stel i tankerne, og for at sikre, at du ikke kører forgæves, vil vi bede dig give os et kald først.

Hvis vi ikke har brillerne hjemme, kan vi måske skaffe dem til dig.

Ring til os på tlf. 75368565

 

 

 

 

kontakt

15 + 11 =

Kom ind i butikken

Nørregade 16B
6600 Vejen
Få rutevejledning

Kontakt

Telefon +45 7536 8565
info@dkoptik.dk

Åbningstider

  • Mandag: 10.00-17.30
  • Tirsdag - torsdag: 9.30-17.30
  • Fredag: 9.30-18.00
  • Lørdag: 9.30-14.00