fbpx

Kontaktlinser

For dig der ikke vil være afhængig af briller

Kontaktlinser giver dig den ultimative frihed, når det kommer til at se godt. Det er ikke alle, der har lyst til at bære briller i hverdagen, eller måske har du bare dage, hvor du har brug for at undvære brillerne,  stadig have perfekt syn. 

Vi har stor erfaring med kontaktlinser og du kan vælge mellem de traditionelle måneds- og dagslinser, eller du kan vælge den revolutionerende natlinse, som du har på når du sover.

Hvad er den rigtige kontaktlinse til dig?

Det afhænger af dig, din livsstil og dit behov. Længere nede kan du læse mere og har du spørgsmål eller tvivl, så tøv ikke med at kontakte os, så vi kan hjælpe dig. 

Hvorfor vælge linseabonnement hos DK OPTIK?

Det skal du, fordi vi i alt, hvad vi gør, har dig for øje. Det er ikke ligesom abonnementet i fitnesscenteret, hvor du betaler, selvom du rent faktisk ikke dukker op. 

Sådan arbejder vi ikke hos DK OPTIK. 

Når det er tid til linsetjek, ringer vi ud til dig, for at du kan få en tid, der passer i dit program. Hvis vi ikke kan få fat i dig, stopper vi dit abonnement, så du ikke kommer til at betale for linser du ikke modtager.

Vi kan også sørge for, at linserne bliver sendt direkte ud til dig, så du ikke behøver komme ind forbi butikken, for at hente linserne. 

 

Kontaktlinser - bløde eller hårde?
De fleste bruger bløde linser. Men for nogle er de hårde det bedste. Vi har alt i moderne måleudstyr og mange års erfaring med kontaktlinser. Vi starter med at fotografere dine øjne – så tager vi den derfra og finder ud af, hvad der er det bedste for dig. Kontakt os her.
Natlinser - sov dig til bedre syn om dagen!

Man skulle tro, det var løgn. Det er det bare ikke: Natlinser er linser, som du sover med. I løbet af natten trykker linserne blidt på dine øjne, så de stiller skarpt på den rigtige måde, når du er vågen.

På den måde korrigerer linserne dit syn, og du sover dig til en verden, der står skarpt i løbet af dagen.

Du kan læse mere om natlinser her eller kom ind i butikken og få en snak om mulighederne – kontakt os her.

Få svar på dine spørgsmål
Må jeg sove med mine linser? Må jeg genbruge dem? Må jeg bruge linser, når jeg er syg? Der er mange spørgsmål om kontaktlinser – og vi har svarene! Skriv til os eller kom ind i butikken – så lover vi, at du får svar på det hele.

“To mennesker kan se på nøjagtigt det samme, og alligevel se noget vidt forskelligt.”
Anonym