Gucci briller

Briller fra Gucci er stil og ekstravagance

 

Bag et af verdens største modebrands ligger en fortælling om at se grundigt på mennesker og fornemme hvad de vil have. Og fornemmelsen viste sig at være helt rigtigt, for Guccio Gucci grundlagde ud fra sine betragtninger et af verdens mest eksklusive brands.

Tilmeld nyhedsbrevKontakt

Gucci

Det handler om at kunne SE

Guccio Gucci fra Firenze er manden bag GUCCI. I begyndelsen af 1900-tallet arbejdede han på det ikoniske Savoy Hotel i London. Ved at betragte hotellets gæster fik han en fornemmelse for, hvad et var, der appellerede til den engelsk overklasse.  

gucci briller 2 stel
Chanel briller

Tro på dig selv

Dét er succes

 

Gucci tog sin fornemmelse for stil og ekstravagance med tilbage til Firenze, hvor han i 1921 åbnede sin første butik, som blev en kæmpe succes. Han havde ramt helt rigtigt da han stolede på sin fornemmelse, og kærligheden til virksomheden forplantede sig i Gucci familien, hvor de fire sønner overtog efter Guccio’s død i 1953.

Udviklingen

Fra europæisk stil til et verdenssymbol for moderne luksus

Efter 2. Verdenskrig tog udviklingen for alvor fart med nye butikker i Milano, London, New York, Palm Beach og Beverly Hills. GUCCI blev synonym med tidløs elegance, og gennem 1960’erne blev bl.a. Grace Kelly, Jackeline Kennedy og Elizabeth Taylor reklamesøjler for brandet. 

Chanel brillestel
chanel briller med kæde

GUCCI eyewear

Kreativiteten udvikles

I starten af 1990’erne ansætter GUCCI en ny kreativ direktør. Han udvikler brandet til at inkludere mange flere produkter, så som parfumer, ure og solbriller. Særligt GUCCI’s solbriller blev et kæmpe modestatement runt om i verden, og nogle af verdens største stjerner bidrager i dag til mærkets fortsatte popularitet. 

Køb dine GUCCI briller hos DK OPTIK

Hos DK OPTIK har vi kunder fra det meste af Jylland og Fyn der kommer for at købe Gucci briller og solbriller hos os. Det vil glæde os, hvis vi også kan hjælpe dig med at finde de helt rigtige briller, som fremhæver din unikke personlighed – uanset om du vælger GUCCI, Chanel, Bulgari eller ét af vores andre store brands i butikken.

Vi anbefaler, at du kontakter os først, så du ikke går forgæves, hvis vi ikke har lige præcis det stel, du leder efter. Du kan også sende os en hurtig og uforpligtende besked via formularen herunder.

Vi glæder os til at se dig. 

kontakt

9 + 2 =

Kom ind i butikken

Nørregade 16B
6600 Vejen
Få rutevejledning

Kontakt

Telefon +45 7536 8565
info@dkoptik.dk

Åbningstider

  • Mandag: 10.00-17.30
  • Tirsdag - torsdag: 9.30-17.30
  • Fredag: 9.30-18.00
  • Lørdag: 9.30-14.00

Hvem møder du i butikken?

Sådan ser vi ud

Dorte Klausen

Indehaver & Optiker

Dorte er kvinden bag DK OPTIK og hele teamets boss

Kirsten Bisgaard

Optiker

Kirsten er uddannet optiker, og kan hjælpe dig med både briller og kontaktlinser

else Klausen

Team assistent & Dortes mor

Else er den venlige stemme i telefonen og den altid hjælpende hånd i butikken

Lene Schlünssen

Teamassistent

Lene er teamets rygrad, og hun elsker at få kunderne til at føle sig godt tilpas i butikken.

Karin Beck Nederby

Bogholder

Karin jonglerer tallene med kyndig hånd, så vi kan gøre det, vi er bedst til.