Coblens Briller

Coblens "A Crown for your Eyes"

Coblens er tysk akkuratesse. Ud fra en stærk lidenskab til design og excellent håndværk skabes både briller og solbriller. Altid i en udsøgt kvalitet og altid i titanium eller med dele af titanium.

Tilmeld nyhedsbrevKontakt

Coblens 

“A Crown for your Eyes”

Kunsten er at inkludere tidens trends og skabe ekstraordinære, men samtidig klassiske designs.

Brillestel, som kan følge dig i lang tid. Sådan bliver de innovative brillestel til nye klassikere. Traditionelle former i nyfortolkning. Altid i fokus: De perfekte proportioner til dit ansigt og dine øjne.

Enhver Coblens brille er designet med mod, intuition og kærlighed til klassik mode. Coblens har allerede fået en stor fanskare hos vore mandlige kunder. Det forstår vi så sandelig godt!

 

Coblens briller
Coblens briller

Altid titanium stærk

Stel udfærdiget helt eller delvist i titanium

 

De afgørende kontaktpunkter mellem briller og hud er næsepuderne. De definerer i høj grad komforten på brillen. Derfor laver Coblens kun næsepuderne af perfekt formet titanium – endnu en kvalitetsfordel ved brillerne. Som brillekender vil du sikkert kunne genkende førsteklasses materiale – du kan også bare kigge efter Coblens-loget. Garanti for komfort.

 

Kvalitet og pionérånd

Komfort og design på excellent niveau

Med base i Koblens udspringer de to pionerer, som danner makkerparret bag brandet Coblens.

Coblens er en af ​​de førende producenter af førsteklasses titanium-briller, og brillestellene findes hos særligt udvalgte forhandlere i 15 lande. Vi er stolte af at være udvalgt, som autoriseret forhandler af herrebrillekollektionen. 

 

Køb Coblens Briller hos DK OPTIK

Hos DK Optik sælger vi briller fra eksklusive brands som Chanel, Chloé, Bottega Veneta og Bvlgari. Det betyder at vi kan trække kunder til fra store dele af landet.

Når du kommer langvejs fra

Hvis du ikke bor lige i vores nabolag, er du meget velkommen til at kontakte os først. Måske har du et helt særligt stel i tankerne, og for at sikre, at du ikke kører forgæves, vil vi bede dig give os et kald først.

Hvis vi ikke har brillerne hjemme, kan vi måske skaffe dem til dig.

Ring til os på tlf. 75368565

 

 

Coblens briller

kontakt

6 + 10 =

Kom ind i butikken

Nørregade 16B
6600 Vejen
Få rutevejledning

Kontakt

Telefon +45 7536 8565
info@dkoptik.dk

Åbningstider

  • Mandag: 10.00-17.30
  • Tirsdag - torsdag: 9.30-17.30
  • Fredag: 9.30-18.00
  • Lørdag: 9.30-14.00