7536 8565 dkoptik@dkoptik.dk

Briller handler om dig!

Briller er en del af din personlighed

Briller er vigtige, fordi de er en del af dit ansigt og din samlede udstråling. Derfor gælder det om at vælge et stel, som fremhæver netop dine kvaliteter. Hvis vi selv skal sige det, er vi rigtig gode til netop det i DK OPTIK. Sammen finder vi et stel til lige præcis dig. Du ved, hvor du har os i forhold til stilen. Det er dig, der bestemmer i sidste ende.

Glas eller plastic, glidende overgange, farvede glas ...?

Hos os får du kyndig vejledning i at vælge det rigtige glas til lige præcis dit behov. Er det vigtigst, at briller let – eller skal den være svær at ridse? Måske har du brug for glidende overgange eller glas, som af sig selv tager højde for lyset? Vi har altid de nyeste løsninger og den nyeste viden fra optiker-fronten. På den måde sikrer vi, at du kommer ud af butikken med det bedste – til lige præcis dig.

Solbriller til ethvert behov

Vi vil gerne indrømme, at vi er nogle, der har solbriller, bare fordi vi synes, de er skønne. Men solbriller er også et must til bilkørsel, sport og mange andre aktiviteter. Vi har altid nogle af de nyeste fra de kendte mærker – og så ved vi noget om, hvad de kan, så du er bedst klædt på til det, du skal se til.

Briller på abonnement

Briller er en stor investering. Men med abonnement bliver tingene lidt nemmere: Du betaler et mindre beløb hver måned. Så sørger vi for resten – også hvis der sker noget med dine briller. Det er da til at forstå ikke? Kontakt os, hvis du vil høre mere.

Send os en besked

Følger du DK OPTIK på Instagram?