Briller er ikke bare briller…

Dine briller er en del af din personlighed!

Briller er vigtige, fordi de er en del af dit ansigt og din samlede udstråling. Derfor gælder det om at vælge et stel, som fremhæver netop dine kvaliteter. Det er en af vores styrker her hos DK OPTIK. Sammen finder vi et stel til lige præcis dig. Du ved, hvor du har os i forhold til stilen. Det er dig, der bestemmer i sidste ende. 

Længere nede på siden kan du læse om glas og om køb af briller på abonnement.

Glas eller plastic, glidende overgange, farvede glas …?

Hos os får du kyndig vejledning i at vælge det rigtige glas til lige præcis dit behov. Er det vigtigst, at brillen er let – eller skal den være svær at ridse? Måske har du brug for glidende overgang eller glas, som af sig selv tager højde for lyset? Vi har altid de nyeste løsninger og den nyeste viden fra optiker-fronten. På den måde sikrer vi, at du kommer ud af butikken med det bedste – til lige præcis dig, dine behov og ønsker.

Briller på abonnement

Briller er en stor investering, men med abonnement bliver tingene lidt nemmere, når du i stedet betaler et mindre beløb hver måned. Kontakt os, hvis du vil høre mere.

Vi forhandler følgende brands

Hos DK OPTIK er vi kræsne, når det kommer til briller. Vi rejser rundt og udvælger de brands og modeller, som vi mener matcher vores kunder.

Vi har et princip om, at briller handler om personlighed. Vi ved, at alle mennesker er unikke, og på hver deres måde skiller sig ud. Derfor finder du på vores hylder rigtigt mange stel, som er noget særligt.

“Vi lytter altid til dig, dine ønsker og behov, når du køber briller. Nogen gange ser vi noget i dig, som du måske ikke selv ser. Derfor tør vi også udfordre dig i dit valg af briller. ”