Salvatore Ferragamo

Et fuldstændigt magisk eventyr

Det hele startede med en passion for design af sko. I dag er Salvatore
Ferragamo meget meget mere. Sin første sko designede og syede den 6-årige Salvatore for lånte fjer. Han lånte nål, tråd og hvid canvas, så han kunne sy et par sko til sin søster Giuseppina.

Som kun 11-årig tog Salvatore til Napoli. Drømmen var at lære mere om design.
Skodesign. Fattigdom og tidens dårlige kår i Italien tvang Salvatore til, som kun 16 årig, at emigrere til USA. Mulighedernes og drømmenes land.

 

Salvatore FerragamoItaliensk passion og ambition

Salvatore Ferragamo har en særlig plads i vore hjerter. Ikke mindst på baggrund af den fantastiske historie om en lille, fattig, italiensk dreng med et særligt talent og på næsten umulig mission. Men han lykkedes.

Og dermed kan vi i dag præsentere det ypperste indenfor brilledesign. Materialer,
pasformer og udtryk er i absolut topklasse – ligesom alt andet i Salvatore Ferragamo’s unikke og eksklusive univers. Lige fra tasker, sko, parfumer og haute couture. “Siamo innamorati di Salvatore”.

 

 

Et kig ind i Ferragamo universet.

Køb Salvatore Ferragamo hos DK OPTIK

Hos DK Optik sælger vi briller fra eksklusive brands, Det betyder, at vi også har kunder, der kommer lang vejs fra. Du finder en oversigt over alle vores mærker her.

 

Når du kommer langvejs fra

Hvis du ikke bor lige i vores nabolag, er du meget velkommen til at kontakte os først. Måske har du et helt særligt stel i tankerne, og for at sikre, at du ikke kører forgæves, vil vi bede dig give os et kald først. Hvis vi ikke har brillerne hjemme, kan vi måske skaffe dem til dig. Ring til os på tlf. 75368565

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Nyhedsbrev