Du skal kunne vælge det tilbud, der passer bedst til dig. 

Det er tid til vores sommerudsalg. Vi lægger ret hårdt fra start med det – synes vi – bedste tilbud, hvor du kan vælge et hvilket som helst brillestel i butikken, og så halverer vi prisen.

Men du kommer til at kunne spare helt op til 80% på udvalgte brillestel senere. Og hele vejen igennem kan du også købe udvalgte solbriller til en rigtig lækker pris.

Vær opmærksom på, at tilbuddene på brillestel gælder ved køb af stel OG glas. 

Hvilket tilbud er bedst til dig?

Klik på det udsagn der passer bedst til dig, så fortæller vi dig, hvornår du skal komme ind i butikken, for at få det bedste tilbud. 

Kom ind til os i uge 26, hvis du vil spare 50% på den brille du har drømt om… 

Fra mandag d. 22. juni til lørdag d. 27. juni kan du spare 50% på alle brillestel i butikken. Så hvis du har udset dig en brille, du har gået og drømt om, men ikke har fået slået til, så er der nu, du skal komme ind. Prisen bliver ikke skarpere. 

Venter du til næste uge, har vi stadig briller til 50% rabat, men kun udvalgt modeller. 

Vær opmærksom på, at tilbuddet kun gælder,  når du køber en hel brille, dvs. stel og to glas. 

  Kom ind til os i uge 27 eller 28, hvis du gerne vil spare 50% på et fedt brillestel

  Du kender os og ved, at alle vores stel er lækre. Du har ikke gået og luret på eller drømt om et bestemt stel hos os, men stoler på, at du sagtens kan finde det rigtige stel, blandt de udvalgte stel, der nu er sat ned med 50%

  Dette tilbud gælder fra mandag d. 29. juni til lørdag d. 11. juli.

  Kom ind til os i uge 29, hvis du vil spare op til 80% på brillestel

  Nu skal vi have ryddet op! Vi skal have sendt Dorte ud og shoppe nye briller til det næste år, så vi skruer helt op for rabatten på de stel, som er på vej ud, for at gøre plads til andre. Selvom prisen er lav, er servicen – som altid – høj, og vi hjælper dig med at finde det stel i udsalgspuljen, der passer bedst til dig, dit ansigt og din stil. 

  Dette tilbud gælder fra mandag d. 13. juli til lørdag d. 18. juli.

  Hvis du BÅDE skal bruge nye briller OG solbriller, så læn dig tilbage lidt…

  I ugerne 30, 31 og 32 får du nemlig et par solbriller med enkeltstyrkeglas uden beregning, når du køber en hel brille hos os.  Ønsker du progressive glas, polariserede glas eller refleksbehandling, kan dette sagtens lade sig gøre mod et pristillæg.

  Hvis du ikke har lyst til at vente så længe, så kan du benytte dig af et af tilbuddene på brillestel og samtidig købe et par af de udvalgte solbriller, som vi i løbet af sommerudsalget sælger med en rabat på op til 30%.

  Er du i tvivl om, hvordan du kan kan gøre det bedste køb, så tag kontakt til os, så hjælper vi dig med at finde den bedste løsning til den bedste pris. .

  Skal du have et par lækre solbriller til en lækker pris? 

  Så har vi noget til dig gennem hele vores sommerudsalg. 

  I alle ugerne kan du købe udvalgte solbriller med 30% rabat. Følg med på vores Facebookside. Her lægger vi hver uge billeder op, at de solbriller, der er på tilbud. Du kan også kigge ind og få det fulde overblik. 

  Der er også den mulighed, at du benytter dig af et af tilbuddene på stel, og vælger at få sat farveskiftende glas i. Du kan læse mere om de farveskiftende glas her: https://dkoptik.dk/2020/01/20/brilleglas-der-skifter-farve/

   

  Vi GLÆDER os til at se dig. 

  Vi ved ikke noget bedre, end at kunne få lov til at hjælpe vores kunder med at “se godt ud”. Brillet er så meget mere end blot et middel til at se verden, og det giver os hver dag muligheden for at møde og tale med spændende mennesker.

  Vi er nok bedst kendt for vores gode service og den tid vi afsætter til at skabe den bedste løsning til dig. Derfor er det også vigtigt, at du bestiller tid til en synstest, når du skal have nye briller.

  Du kan naturligvis altid “droppe ind”, og finder du det helt perfekte stel, og beslutter dig for at slå til, så finder vi en tid i kalenderen. Det er dog når du booker på forhånd, at vi er sikre på, at vi kan give dig den opmærksomhed, du fortjener.

  Book tid her.