“Må jeg låne brillerne med hjem, og få familien og vennerne til at hjælpe mig med at vælge de rigtige?

Selvfølgelig må du det. Der er så mange flotte stel, og hvilke passer egentlig bedst til dig. Det er nærliggende at søge svaret hos den, der kender dig bedst. 

Hos DK OPTIK må du naturligvis låne brillerne med hjem, hvis du har brug for det. Vi tillader os dog også at udfordre dig lidt. For hvorfor egentlig?  

Det handler om mere end briller

Når du kommer hos os, handler det ikke bare om at købe et par briller eller om dit syn. Det handler også om dit syn på dig selv.

Vi har specialiseret sig i brands med personlighed. Vi tror ikke på kedelige briller, og lige så lidt tror vi på “kedelige mennesker”. Når du køber en brille, skal den ikke alene passe til dit ansigt – den skal også passe til dig, og den du er. 

Dit eget svar er det vigtigste

Din familie og dine venner vil give dig et ærligt svar, der afspejler at de elsker dig. Det afspejler også deres syn på dig – og de ser dig kun udefra. 

Hvem er du? Hvilke små finurligheder gemmer du på? Hvad vil du gerne fremhæve? De svar kan du kun finde i dig selv. Så når du finder et par briller, som du synes godt om, så bliv nysgerrig på, hvad det er de fremhæver ved dig. Og elsk svaret, fordi det er DIG!

 

Stol på dig selv!

Der er kun én, der kan definere dig, og det er dig selv. Vi vil gøre alt hvad vi overhovedet kan, for at hjælpe dig i din beslutning, ved at kigge på form, ansigt og alle “optiker-faktorerne” – og vi er ikke farvede af, at kende dig fra en bestemt vinkel af dit liv. Vi kan kun bistå i DIN beslutning, så du får de briller, der får dine dejligste sider frem.