Chanel briller

Se de smukke briller fra Chanel hos DK-OPTIK

 

Hos DK OPTIK er vi stolte af at kunne præsentere de fantastiske solbriller og brillestel fra Chanel. Chanel vil – historisk set – altid stå som indbegrebet af stil og mode, og igen og igen forundres og glædes vi over, hvordan Chanel kan videreføre traditionen, og følge med tiden uden at gå på kompromis med historien og identiteten.

Tilmeld nyhedsbrevKontakt

Chanel

Stilikon siden 1910

Selvom solbriller og eyewear først blev en del af Chanels kollektion i 1999, er alt, hvad de præsenterer på den front indbegrebet af de klassiske stilikoner. Alle stel emmer af de ikoniske karakteristika: Logo, kæden, quilt mønsteret, perlerne… Nedenfor kan de se nogle af detaljerne i de lækre brillestel fra Chanel.

chanel briller
Chanel briller

Leg med logo og læder

Elegante detaljer

 

I denne brille er der leget med det klassiske Chanel logo forbundet med en indflettet rem af kalvelæder. Dette brillestel fra Chanel kan anvendes både som solbrille og som en stilfuld brille med styrke. 

Rå enkelhed

Chanel kan også det enkle

Mange forbinder Chanel med store, iøjnefaldende stel, og dem findes der også rigtigt mange af, især i solbrille-kollektionerne. Men Chanel kan i høj grad også formgive enkelt og elegant, som i dette stel, som i sin form fremstår enkel og klassisk, men i overfladen er let glimtende. Når du bære disse briller, er de ved første øjekast enkelt sølvfarvede, men når lyset rammer stellet, reflekteres lyset på en spændende og legesyg måde. 

Chanel brillestel
chanel briller med kæde

Mere end bare briller

Brillekæden er tilbage

Chanel er i høj grad lykkedes med at genoplive brillekæden, som gør dig i stand til at lade brillen hænge om halsen, når de ikke skal sidde på næseryggen. Glemt alt om praktisk “brillesnor”. Kæden skal ses – ikke blot som en praktisk detalje men som det smykke og stilikon, et par Chanel briller altid vil være.

Køb dine Chanel briller hos DK OPTIK

Vi har kunder fra det meste af Jylland og Fyn der kommer for at købe Chanel briller og solbriller hos os. Du er også meget velkommen. Du må meget gerne kontakte os først, så du ikke går forgæves, hvis vi ikke har lige præcis det stel, du leder efter. Du kan også sende os en hurtig og uforpligtende besked via formularen herunder. 

kontakt

6 + 8 =

Kom ind i butikken

Nørregade 16B
6600 Vejen
Få rutevejledning

Kontakt

Telefon +45 7536 8565
info@dkoptik.dk

Åbningstider

  • Mandag: 10.00-17.30
  • Tirsdag - torsdag: 9.30-17.30
  • Fredag: 9.30-18.00
  • Lørdag: 9.30-14.00