Catherine De Medici Briller

En dronning værdig

Catherine De Medici er – om noget – luksus til kvinder. Med et næstent ekstremt fokus på små design-detaljer, er der her tale om et yderst smukt, feminint udtryk i en kvalitet i verdensklasse.

Tilmeld nyhedsbrevKontakt

Catherine de Medici – briller og solbriller

Feminin stil og frækhed

Briller fra Catherine de Medici er en perfekt kombination af Italiensk frækhed og Fransk klasse. Det smukke italienske stykke kunsthåndværk, som brillerne er, er inspireret af den franske rennæssances udtryk, der har aner tilbage i den arabiske kultur og arkitektur. Det giver et udtryk, som på én gang er feminint og stilfuldt, og samtidigt nysgerrigt og frækt. 

En helt perfekt blanding af førsteklasses design, historiske motiver og moderne femininitet. 

catherine de medici briller
Bottega veneta briller - gennemsigtigt stel

Italiensk håndværk

Et ikon for ægte elegance

 

Brillerne fra Catherine de Medici er skabt af designer Francesca Pisano, der altid har været fascineret af designhistorie og derfor også er kendt som en stor samler af retro-design.
“…Da jeg skabte Catherine de Medici forestillede jeg mig et brand der ville rumme en serie inspirerende kontraster: Fra minimalisme til extravaganza, fra feminint til maskulint, sensulet, struktureret og let på samme tid. Den kvinde jeg ser, er selvsikker, intelligent, moderne, glamurøs og forførende. Jeg tror på, at eyewaer – briller og solbriller – er en af de stærkeste måder at udtrykke din personlighed uden ord. Det er design, femininitet, sensualitet, kunst, teknologi og arkitektur. Alt mixet sammen i ét.”

Var det noget med matchende sko?

Mere end bare briller

Francesca’s designkarriere begyndte faktisk med en kærlighed til sko (We can relate!) Hun finkæmmede vintagebutikker for gamle, historiske sko, som hun satte i stand og fornyede. Herfra begyndte hun at designe sine egne sko, ud fra sin kærlighed til retro og historisk design. Først senere er briller og solbriller kommet med – og det er vi glade for, her hos DK OPTIK, for det betyder, at vi kan tilbyde vores skønne kunder disse fantastiske briller. 

Kom ind til DK OPTIK

Kig ind til os i butikken i Vejen og se udvalget af Catherine de Medici briller og solbriller. Bor du langt væk, er du velkommen til at give os et kald først, hvis der er et særligt stel, du er på jagt efter.

Du kan naturligvis også sende os en hurtig besked via formularen herunder.

 

Bottega Veneta briller og solbriller

kontakt

3 + 14 =

Kom ind i butikken

Nørregade 16B
6600 Vejen
Få rutevejledning

Kontakt

Telefon +45 7536 8565
info@dkoptik.dk

Åbningstider

  • Mandag: 10.00-17.30
  • Tirsdag - torsdag: 9.30-17.30
  • Fredag: 9.30-18.00
  • Lørdag: 9.30-14.00