Starck

Philippe Starck står bag. Behøver vi sige mere?

Designeren Philippe Starck har sat sine innovative design-aftryk mange steder, også på brillestelsfronten.

En vision om at anvende innovative teknologier, at skabe unikke løsninger, samt at
anvende mindre materiale er bærende for Starck’s brillekollektioner.

 

 

 

Minimering af affald og maksimal udnyttelse af ressourcer

Ved at fokusere på minimeringen af affald kombineret brugen af højteknologiske materialer og banebrydende videnskab, skaber Starck brillekollektioner tilpasset den moderne forbruger. Funktionelle og flotte brillestel i bio-acetat og smedet  carbon danner grundstenen i de nyeste kollektioner fra den anerkendte designer, hvor fokus er på æstetik, elegance, teknik og ikke mindst, som nævnt: Bæredygtige og klimavenlige materialer og produktion.

 

 

Miljøvenlige materialer

Bio-acetaten er selvfølgelig fra selveste Mazzuchelli, som er førende på området. Her er hele 67% af acetaten fra vedvarende ressoucer med minimal miljøpåvirkning. Starck er ultimativt smukt design, ypperste teknologi kombineret med en kærlighed til fremtiden og vores allesammens klima og miljø.

 

Køb Starck hos DK OPTIK

Hos DK Optik sælger vi briller fra eksklusive brands, Det betyder, at vi også har kunder, der kommer lang vejs fra. Du finder en oversigt over alle vores mærker her.

Når du kommer langvejs fra

Hvis du ikke bor lige i vores nabolag, er du meget velkommen til at kontakte os først. Måske har du et helt særligt stel i tankerne, og for at sikre, at du ikke kører forgæves, vil vi bede dig give os et kald først.

Hvis vi ikke har brillerne hjemme, kan vi måske skaffe dem til dig.

Ring til os på tlf. 75368565

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Nyhedsbrev