Oliver PeoplesOliver Peoples

Velkommen til Los Angeles

Med passion for det sublime

Oliver Peoples blev grundlagt i Hollywood i 1987 med åbningen af den første butik på Sunset Boulevard. Den unikke Los Angeles kultur, med elementer fra mode, film, kunst og musik, præger også brandet den dag i dag.

En passion for det sublime og eksklusive kombineret med ekstraordinær fokus på service er kerneværdier for Oliver Peoples.

 

 

Oliver Peoples Woman sunSofistikeret æstetik. Æstetik med subtile detaljer

For at opnå et afbalanceret og robust slutprodukt er hvert enkelt stel fra fra dette mærke håndlavet. Med omhyggelig opmærksomhed på detaljer og skulptur samt på at perfektionere materialerne.

Den sidste detalje. Håndværk perfektionerer slutproduktet

Den teknisk indviklede proces, der er absolut nødvendig for at designe og producere et stel involverer både topmoderne maskineri og menneskelig touch. Hvert stel er omhyggeligt poleret og håndjusteret med henvisning til den originale tegning skabt i designstudiet i West Hollywood.

Se mere om Oliver Peoples her.

 

Oliver PeoplesKøb Oliver Peoples hos DK OPTIK

Hos DK Optik sælger vi briller fra eksklusive brands, Det betyder, at vi også har kunder, der kommer lang vejs fra. Du finder en oversigt over alle vores mærker her.

Når du kommer langvejs fra

Hvis du ikke bor lige i vores nabolag, er du meget velkommen til at kontakte os først. Måske har du et helt særligt stel i tankerne, og for at sikre, at du ikke kører forgæves, vil vi bede dig give os et kald først. Hvis vi ikke har brillerne hjemme, kan vi måske skaffe dem til dig.

Ring til os på tlf. 75368565

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Nyhedsbrev