FACE A FACE

Hvor det konventionelle holder op

Der er intet konformt eller konventionelt hos FACE A FACE. Franske pionerer,
banebrydende, radikale innovatører og stilrevolutionerende.

 

 

 

 

Parisisk og dristigt kunstnerisk

Mærket mixer det kreative med den dristige og kunstneriske kultur fra Paris.
Mangfoldigheden fejres og det er individualismen, der driver kreativiteten og pionerånden.
Se godt og se godt ud.

Hos dette mærke forstår man vigtigheden af, ikke kun at se godt, men også at se godt ud, at føle sig bedre tilpas. Det er vigtigt at erkende, at briller skal være lige så unikke, som dem, der bærer dem.

 

 

 

Det første møde

“Det første step i udviklingen af en ny brille foregår i sagens natur foran et spejl. Og fra det øjeblik starter noget magisk. Vore briller er trods alt en afspejling af, hvem vi er. Det første ansigt-til-ansigt møde er, hvor Face a Face fandt inspirationen til navnet.”

Siden 1995 har mærket opbygget et ry, som designer af banebrydende og kreative designs. Lige siden brandets grundlæggelse har visionen været at skabe et udseende af fantasi og stil, der udtrykker den enkelte persons personlighed.

 

Læs mere om Face A Face her.

 

Køb FACE A FACE hos DK OPTIK

Hos DK Optik sælger vi briller fra eksklusive brands, Det betyder, at vi også har kunder, der kommer lang vejs fra. Du finder en oversigt over alle vores mærker her.

Når du kommer langvejs fra

Hvis du ikke bor lige i vores nabolag, er du meget velkommen til at kontakte os først. Måske har du et helt særligt stel i tankerne, og for at sikre, at du ikke kører forgæves, vil vi bede dig give os et kald først.

Hvis vi ikke har brillerne hjemme, kan vi måske skaffe dem til dig.

Ring til os på tlf. 75368565

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Nyhedsbrev