Einstoffen par briller M/KEINSTOFFEN

Rå og nobel. Swiss Design

Hos EINSTOFFEN bryder man sig ikke om at blive puttet i en boks. Folkene bag EINSTOFFEN skaber det, de har lyst til, når de har lyst og føler, det er det rigtige lige nu.

Og med så forskellige kollektioner som: Close Your Eyes and Sing, Stranded Never Lost, Free the Bees & Dancing in the Dark cementeres dette mantra.

Siden EINSTOFFEN blev grundlagt i 2008, har særligt 2 stærke drivkrafter været de bærende: Frihed og uafhængighed.

 

Einstoffen dame brille blå himmelOrganisk look

Einstoffen designer og producerer alle stel i Schweiz, og med vanlig schweizisk standard er niveauet højt. Stel designes bl.a. i acetat, træ og titanium og ofte kombineres disse materialer eller der tilføjes ekstravagante detaljer. Uanset om du vælger stel i træ, sten eller acetat, er der altid en god portion natur i et EINSTOFFEN-produkt som bidrager til et organisk look. Men som sagt: Udtrykket kan kan ændre sig i morgen. EiNSTOFFEN kan ikke lide at blive pakket ind…

 

 

Einstoffen herrebrille close look

Fremhæv dit look

“I øjeblikket designer vi briller og mode til mennesker, som prioriterer at fremhæve deres eget look. Vores kunder er selvfølgelig miljøbevidste. De er også typerne, der nyder alt det, livet har at byde på, og har overskud til at grine lidt af det hele”.

 

 

Einstoffend Dame strandInspiration fra kubismen

Struktur, geometriske former, farverig og smukke rene linjer – det er nøgleelementerne i kubismen, som i øjeblikket og helt ubevidst har sneget sig ind i garderoben hos mange af os.

“Vores nyeste kollektion hylder heltene i denne kunstform og er inspireret af kunstnere som Pablo Picasso eller Paul Klee. Konstruktivisme, surrealisme og futurisme skaber en moderne coolness, der afspejles i hvert par briller og er med i vores “Close Your Eyes and sing”-kollektion. Kollektionen bygger bro mellem high-end og high-street og appellerer til dem af os, der leder efter briller, der er moderne og af høj kvalitet. Tør du træde ind i fremtiden?” Spørger folkene bag EINSTOFFEN.

Se lidt mere til EINSTOFFEN her.

 

Køb EINSTOFFEN hos DK OPTIK

Hos DK Optik sælger vi briller fra eksklusive brands, Det betyder, at vi også har kunder, der kommer lang vejs fra. Du finder en oversigt over alle vores mærker her.

Når du kommer langvejs fra

Hvis du ikke bor lige i vores nabolag, er du meget velkommen til at kontakte os først.
Måske har du et helt særligt stel i tankerne, og for at sikre, at du ikke kører forgæves, vil vi
bede dig give os et kald først.

Hvis vi ikke har brillerne hjemme, kan vi måske skaffe dem til dig.

Ring til os på tlf. 75368565

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Nyhedsbrev