Cathrine De Medici

En dronning værdig

Catherine De Medici er – om noget – luksus til kvinder. Med et næstent ekstremt fokus på små design-detaljer, er der her tale om et yderst smukt, feminint udtryk i en kvalitet i verdensklasse.

 

 

 

 

Catherine de Medici. Feminin stil og frækhed

Briller fra Catherine de Medici er en perfekt kombination af italiensk frækhed og fransk klasse. Det smukke italienske stykke kunsthåndværk som brillerne er, er inspireret af den franske renæssances udtryk, der har aner tilbage i den arabiske kultur og arkitektur. Det giver et udtryk, som på én gang er feminint og stilfuldt, og samtidigt nysgerrigt og frækt. En helt perfekt blanding af førsteklasses design, historiske motiver og moderne femininitet.

 

 

Italiensk håndværk og et ikon for ægte elegance

Brillerne fra Catherine de Medici er skabt af designer Francesca Pisano, der altid har været fascineret af designhistorie og derfor også er kendt som en stor samler af retrodesign.

“…Da jeg skabte Catherine de Medici forestillede jeg mig et brand der ville rumme en serie inspirerende kontraster: Fra minimalisme til extravagance, fra feminint til maskulint, sensuel, struktureret og let på samme tid. Den kvinde jeg ser, er selvsikker, intelligent, moderne, glamourøs og forførende. Jeg tror på, at eyewear – briller og solbriller – er en af de stærkeste måder at udtrykke din personlighed uden ord. Det er design, femininitet, sensualitet, kunst, teknologi og arkitektur. Alt mixet sammen i ét.”

Var det noget med matchende sko?

Francesca’s designkarriere begyndte faktisk med en kærlighed til sko (We can relate!) Hun finkæmmede vintagebutikker for gamle, historiske sko, som hun satte i stand og fornyede. Herfra begyndte hun at designe sine egne sko, ud fra sin kærlighed til retro og historisk design. Først senere er briller og solbriller kommet med – og det er vi glade for, her hos DK
OPTIK, for det betyder, at vi kan tilbyde vores skønne kunder disse fantastiske briller.

Du kan læse mere om Cathrine de Medici her.

Køb Cathrine de Medici hos DK OPTIK

Hos DK Optik sælger vi briller fra eksklusive brands, Det betyder, at vi også har kunder, der kommer lang vejs fra. Du finder en oversigt over alle vores mærker her.

Når du kommer langvejs fra

Hvis du ikke bor lige i vores nabolag, er du meget velkommen til at kontakte os først.
Måske har du et helt særligt stel i tankerne, og for at sikre, at du ikke kører forgæves, vil vi
bede dig give os et kald først.

Hvis vi ikke har brillerne hjemme, kan vi måske skaffe dem til dig.

Ring til os på tlf. 75368565

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Nyhedsbrev