Bottega Veneta Briller

Bottega Veneta Briller er Italiensk kunsthåndværk

Vi er vilde med Bottega Veneta. Det er italiensk stil, når det er bedst. En skøn kombination af håndværk, design og skarp personlig kant.

Tilmeld nyhedsbrevKontakt

Bottega Veneta

Når dine egne initialer er nok

Da Bottega Veneta kom på markedet i 1966 var det med en personlighed, som ligger til italienerne: Meget høj selvtillid. De præsenterede nemlig deres produkter – det velkendte flettede design, uden noget spor af logo eller synligt brand. I stedet brugte de sætningen: 

When your own initials are enough 

Bottega Veneta røde briller
Bottega veneta briller - gennemsigtigt stel

Italiensk design

Rigtigt håndværk

 

Mindsettet bag Bottega Veneta er, at det skal være holdbart. Bottega Veneta’s briller er håndlavede, og følger op om hele identiteten bag navnet, at produktet skal kunne holde kvalitet og stil lige så længe som de loyale kunder . Disse kunder tæller bl.a. Andy Warhol, Sarah Jessica Parker, Demi Moore… Men det er du selvfølgelig ikke interesseret i, for dine egne initialer er jo nok, right? 😉

Det kendte flet

Du kender stilen

Bottega Veneta er verdenskendte for deres quiltede design, som går igen i tasker af alle slags og størrelser, sko, tøj og accessories. 

Når du køber dine Bottega Veneta briller får du naturligvis din egen lille quiltede sag, i form at brilleetuiet, der er udformet i samme design. 

Kom ind til DK OPTIK

Kig ind til os i butikken i Vejen og se udvalget af Bottega Veneta briller og solbriller. Bor du langt væk, er du velkommen til at give os et kald først, hvis der er et særligt stel, du er på jagt efter. 

Du kan naturligvis også sende os en hurtig besked via formularen herunder. 

 

Bottega Veneta briller og solbriller

kontakt

8 + 12 =

Kom ind i butikken

Nørregade 16B
6600 Vejen
Få rutevejledning

Kontakt

Telefon +45 7536 8565
info@dkoptik.dk

Åbningstider

  • Mandag: 10.00-17.30
  • Tirsdag - torsdag: 9.30-17.30
  • Fredag: 9.30-18.00
  • Lørdag: 9.30-14.00