… Det handler faktisk om service!

Vi gør meget ud af, at ringe ud til vores kunder, for at minde om, at det er tid til, at få kigget på brillerne. Vi gør det altid lige inden 2-årsdagen for kundens brillekøb.

Det sker ind i mellem, at vi møder en reaktion, som er lidt sjov, men også helt fair. Sagen er nu en gang den, at vi tjener penge på, at nogle mennesker har behov for hjælp til at se ordentligt.

“I ringer bare, fordi I gerne vil sælge mig nogle nye briller…!”

Sådan lyder reaktionen nogen gange, og hver gang smiler vi… Vi ved nemlig, at lige om lidt, kan vi også høre kunden smile i telefonen.

Vi vil da altid gerne sælge et par briller, hvis det betyder en forbedring for kunden. Men det er ikke derfor vi ringer. Grunden til at vi ringer er, at lige om lidt udløber garantien på kundens briller.

Briller skal kunne holde mere end 2 år!

For at sikre os, at vores kunder får mest muligt for deres penge, indkalder vi dem for at tage et kig på brillerne.

Briller skal naturligvis kunne holde mere end to år, men når briller er en selvfølge i livet, kan man ind i mellem glemme at vedligeholde dem. Samtidig betyder den daglige brug, at de kan løsne sig i skruer og samlinger, ligesom forkert brug kan svække stellet. 

Vi vil gerne spare dig for en udgift.

Længere er den faktisk ikke. 

Vi indkalder dig til et brilletjek, lige inden din garanti udløber. Hvis det viser sig, at stellet har fået en svaghed eller at der er andet, der ikke er, som det skal være, så vil vi blot sikre dig, at det kan ordnes mens garantien er gældende.

Naturligvis hjælper vi også med reperationer og tilretninger efter garantiens udløb, men hvis vi kan spare dig for en træls (og unødig) udgift, så gør vi altså først og fremmest det.

Når vi fortæller det til kunden, får vi altid et smil igen, og kan se frem til at få besøg i butikken inden alt for længe.

Og ja… Selvfølgelig vil vi altid gerne sælge en brille! Men det er jo ingen kunst. 

Kunsten er at have glade kunder, der kommer igen og igen, fordi de er glade for servicen. 

natlinser
briller i vejen
chanel briller
coblens briller