Du er smilende, energisk, serviceminded, og du har mod på at spille en vigtig rolle i vores team. Hvis det matcher din beskrivelse, så vil vi gerne præsentere os selv.

Vi er et lille dedikeret team, der har sat os for at være en brillebutik ud over det almindelige. Høj kvalitet, lækre og eksklusive brands og ikke mindst et serviceniveau langt ud over det sædvanlige. Vores kerneopgave er at få hver enkelt kunde til at føle sig som hovedpersonen i vores fortælling.

Nu søger vi en teamassistent

Vi har ganske enkelt brug for en kollega, der har vores ryg, og som vil hjælpe os med at gøre en forskel for vores kunder. Mens vi fokuserer på at finde de helt rigtige briller til kunden, hjælper du os med det arbejde, der ligger bag kerneopgaven.

Dine arbejdsopgaver bliver

 • Modtagelse og servicering af kunder
 • Digital inførsel af kundeinformationer
 • Varehåndtering, herunder forsendelse, pakning og mærkning
 • Ringe ud til kunder og aftale tid til brilleafhentning
 • At sikre butikken altid fremstår “toptunet”, herunder pudsning af briller, rengøring og dekoration 
 • Små administrative opgaver

       Vi forventer, at du

 • Er smilende, imødekommende og har et ønske om at bidrage til at styrke vores navn
 • Har gode IT kendskaber 
 • Er god til at bevare overblikket – også under pres 
 • Har en god telefon stemme
 • Er fleksibel og kan lide at arbejde efter høje kvalitetskrav
 • Har lyst til at udvikle dig og deltage i relevante kurser
 • Er indstillet på, at der er tale om butikstider, herunder lørdagsarbejde

Til gengæld lover vi, at du kommer ind i et team, hvor der er en uformel tone, stor arbejdsglæde og en teamånd, hvor vi i fællesskab fejrer, når kunderne er glade. Stillingen er 34-37 timer pr. uge. Det er ikke et krav, at du kender optikerbranchen i forvejen. Det er langt vigtigere, at du matcher vores team og vores ønske om at hjælpe kunderne mere end de forventer. Ansættelse hurtigst muligt efter, at vi har fundet den perfekte til stillingen.

Vi glæder os til at høre fra dig

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Dorte Klausen på telefon +45 75 36 85 65.
Ellers så send dit CV og din ansøgning hurtigst muligt til dkoptik@dkoptik.dk med Optikerassistent i emnefeltet. Vi indkalder løbende til samtaler.

Om DK Optik

Høj kvalitet og topservice er i højsædet hos DK Optik, hvor hver enkelt kunde er hovedpersonen i vores dagligdag. Hos os er der en uformel tone og plads til sjov, men vi går altid hele vejen for at opnå tilfreds kunder. Hos DK Optik stræber vi desuden altid efter det perfekte, og vi er kendt for at have den bedste service og alle de lækre og eksklusive brands – faktisk forhandler vi noget af det mest eksklusive, du kan finde i Jylland.