VI PASSER GODT PÅ DINE ØJNE.

Skal du have briller eller kontaktlinser? Begge dele og hvilken slags af hver? Valget er dit – vejledningen får du hos DK OPTIK.

Du kan få endags-, uge-, måneds- og natlinser. Du kan få brilleglas med glidende overgang af plastik, glas – med og uden refleksbehandling, UV-filter og indbygget solbrille. Spørgsmålene er: hvad har du brug for, hvad forventer du – og hvad er dit budget?

Der nærmest ikke grænser for, hvad der kan lade sig gøre – og det er jo dejligt. Men du skal have en løsning, der passer til netop dig.

I DK OPTIK har vi vores egen linseklinik og det bedste udstyr til at måle dine øjne og sikre, at det hele kommer til at virke, som det skal. Der er mange ting at tage hensyn til – øjets krumning, tårefilmens tykkelse og meget andet.

Men det vigtigste er, hvad du forventer og gerne vil bruge dine linser til: Er det bare engang imellem, du gerne vil være fri for briller – f.eks. i svømmehallen eller til sport? Vil du gerne sove med linserne (ikke støvlerne!) på? Vil du skrifte dagligt, ugentligt eller månedligt?

Vi har også en løsning til dig, der gerne vil sove din nærsynethed væk med linser på om natten og se perfekt i dagtimerne. Den er god nok. Kineserne har gjort de for mange år siden – og løsningen er meget udbredt i f.eks. Holland og USA.

Når det kommer til dine brilleglas, skal du beslutte dig for, om de skal være med glidende overgang, af glas eller plastik og med eller uden refleksbehandling. Vi kan også lave briller med ”indbygget solbrille,” hvor glassene automatisk bliver mørkere, jo mere lys der er. Det kommer helt an på dine forventninger og krav samt dit budget.

Kom ind og lad os tage en snak – vi er alle forskellige og med forskellige behov. Vi lover gøre alt for at leve op til vores slogan:

VI SER DIG!

De bedste optik-hilsner fra Kirsten og Dorte

PS: Vi har lavet lidt film om linser og hvordan vi passer på dine øjne. Dem kan du se på Facebook. Vi er næsten ved at have vænnet os til kameraet – se selv i galleriet herunder 😉