Salvatorre Ferragamo Briller

Salvatore Ferragamo: Et fuldstændigt magisk eventyr

Født uden for Napoli i 1898, som barn nr. 11 ud af en søskendeflok på 14 i en fattig italiensk familie, lå det absolut ikke i kortene at Salvatore Ferragamo skulle gøre karriere inden for design. Men hold nu op et magisk eventyr vi skal ud på.

Tilmeld nyhedsbrevKontakt

Det hele startede med en passion for design af sko

Og i dag er Salvatore Ferragamo meget meget mere

Sin første sko designede og syede den 6-årige Salvatore for lånte fjer. Han lånte nål, tråd og hvid canvas, så han kunne sy et par sko til sin søster Giuseppina.

Som kun 11-årig tog Salvatore til Napoli. Drømmen var at lære mere om design. Skodesign. Fattigdom og tidens dårlige kår i Italien tvang Salvatore til, som kun 16 årig, at emigrere til USA. Mulighedernes og drømmenes land.

Salvatore Ferragamo briller
Salvatore Ferragamo briller

Italiensk passion og ambition 

Dermed var vejen banet for en lang og succesfuld karriere indenfor først og fremmest design af de smukkeste og mest vidunderlige sko, og sidenhen tøj, tasker og ikke mindst: Briller.

Salvatore Ferragamo er i dag et velkonsolideret italiensk luksusmodehus. Fokus er på design. Italiensk, kompromisløst design med fokus på det ekstravagante, det tidsløse og det overdådige – altsammen i én skøn forening. I en perfekt balance mellem klassisk inspiration og innovativ futuristisk design.

Et rigtigt eventyr 

Vi elsker den gode historie og det eminente design

Salvatore Ferragamo har en særlig plads i vore hjerter. Ikke mindst på baggrund af den fantastiske historie om en lille, fattig, italiensk dreng med et særligt talent og på næsten umulig mission. Men han lykkedes.

Og dermed kan vi i dag præsentere det ypperste indenfor brilledesign. Materialer, pasformer og udtryk er i absolut topklasse – ligesom alt andet i Salvatore Ferragamo’s unikke og eksklusive univers. Lige fra tasker, sko, parfumer og haute couture. “Siamo innamorati di Salvatore”.

SF AW22

Køb Salvatore Ferragamo Briller hos DK OPTIK

Hos DK Optik sælger vi briller fra eksklusive brand som Chanel, Chloé, Bottega Veneta og Bvlgari. Det betyder at vi kan trække kunder til fra store dele af landet.

Når du kommer langvejs fra

Hvis du ikke bor lige i vores nabolag, er du meget velkommen til at kontakte os først. Måske har du et helt særligt stel i tankerne, og for at sikre, at du ikke kører forgæves, vil vi bede dig give os et kald først.

Hvis vi ikke har brillerne hjemme, kan vi måske skaffe dem til dig.

Ring til os på tlf. 75368565

 

 

 

 

Salvatore ferragamo solbriller mænd

kontakt

3 + 15 =

Kom ind i butikken

Nørregade 16B
6600 Vejen
Få rutevejledning

Kontakt

Telefon +45 7536 8565
info@dkoptik.dk

Åbningstider

  • Mandag: 10.00-17.30
  • Tirsdag - torsdag: 9.30-17.30
  • Fredag: 9.30-18.00
  • Lørdag: 9.30-14.00