Pas godt på dit syn

Retinalyze

 

Bliv screenet for tidlige tegn på sukkersyge, forkalkning og grøn stær med den nye teknologi.

Kontakt osRing nu

Retinalyze

En ny teknologi

Retinalyze er en software til analyse af dine øjne. En scanning af dine øjne, foretaget her hos os i butikken, analyseres ved hjælp af kunstig intellingens for de første tegn på sukkersyge, forkalkning og grøn stær. 

øjenøvelser

Hvorfor Retinalyze?

80% af blindhed kan undgås

Af alle tilfælde af blindhed, som ikke er medfødt, kan langt de fleste undgås, hvis de tidligste tegn opdages inden det er for sent. Gennem årene har videnskaben lært at genkende de allertidligste tegn, og denne viden er omsat til en algoritme, der ved hjælp af computerteknologi, kan analysere dine øjne.

Når vi uploader et billede af dine øjne i systemet, analyseres resultatet, og er der noget der ligner tidlige tegn på fx grøn stær eller forkalkning, så får vi det at vide, og kan sætte ind. 

Tilbagemeldingen

Efter undersøgelsen

Når softwaren er færdig med at analysere, får du dit svar, som kan ligge i tre forskellige kategorier. For langt de fleste er svaret, at alt er, som det skal være. Nogle vil få at vide, at vi gerne vil lave en ny analyse om et år, for at holde øje med udviklingen. Er der det mindste tegn på, at der kan være noget, der skal sættes ind over for, bliver din analyse vurderet af en øjenlæge, som er tilknyttet Retinalyze, hvorefter du får svar på, om du skal søge egen øjenlæge akut eller efter almindelig venteliste. 

Målet er ikke at sælge briller.

Målet er at undgå øjensygdomme.

Som optikere får vi lov at se mange flere mennesker i øjnene end øjenlægerne. Derfor kan vi fungere som et “præventivt” led, hvor vi har muligheden for at opdage de tidligste tegn på forskellige øjensygdomme. Heri ligger ikke alene en sikkerhed for dig, men også muligheden for at reducere antallet af nyblinde markant, faktisk helt op til 80% af alle tilfælde. Det er godt for de mennesker, der kan beholde deres syn, og det er godt for samfundet.