Når du er kunde hos os

Sådan hjælper vi dig

 

 

01. Mødet med dig

Først skal vi lære dig, dine øjne og din stil at kende. Det tager vi os god tid til. For hos os handler det om dig.

02. Den rigtige løsning

Vi finder den løsning, der er den rigtige for dig. Brille eller linse? Hvilket stel matcher dig og hvilken type glas har du brug for.

03. Løbende Service

Du er slet ikke færdig med os, når du har købt din brille. Det er jo først nu, de skal bruges. Vi hjælper dig med at at passe godt på dem.

Mødet med dig

Synstesten

For at vi kan sikre dig, at du ikke blot får et par lækre briller, men også nogle briller, der giver dig det helt perfekte skarpe syn, laver vi en grundig test af dine øjne. Her er det vigtig, at du booker tid. 

barne øje
Hvad koster natlinser

Vi indrømmer det gerne

Vi er fagnørder

Vi går ikke på kompromis med testen af dine øjne. Det er her, vi får lov til at nørde med det, der er allermest spændende: Vores viden om, hvordan vi hjælper dig til det bedste syn og de mest sunde øjne.

Selve synstesten tager cirka 30 minutter. 

Vi hjælper dig med at vælge

Den rigtige brille

Du skal have en brille, der viser hvem du er. De skal fremhæve dig, dit ansigt og din personlighed, og vi spørger naturligvis også ind til din hverdag og dit behov i forhold til glas såvel som stel.

Denne del af processen tager i gennemsnit 30 minutter

Måske vil du opleve, at 

Vi udfordrer dig

Vi har et stort udvalg og stor erfaring med at finde de rigtige briller til vores kunder. Vi tillader os måske at udfordre dig, hvis vi kan se noget, som du måske ikke selv ser.

På grund af COVID-19 kan vi pt. ikke tilbyde, at du låner stel med hjem. Faktisk anbefaler vi slet ikke at du gør det, og det er der en helt særlig grund til. Læs her hvorfor.

Nu skal dine briller laves

Godt håndværk tager tid

Når du har valgt det rigtige stel og de glas, du ønsker at have i dine briller, går der lidt tid, før dine briller er færdige. Så snart glassene er produceret hos vores topprofessionelle leverandør, ankommer de her hos os, hvorefter vi skal tilpasse glassene til dine øjne og til dit stel.

briller i vejen

Så modtager du en SMS

Dine briller er færdige

Når dine briller er færdige, ringer vi til dig og aftaler en tid hvor du kan komme fordi, og vi kan få lavet de sidste tilretninger, så vi sikrer at de sidder helt perfekt.

Til dette møde skal du afsætte cirka 15 minutter.

Vi hjælper dig med

Pleje af dine briller

Når du får udleveret dine briller, får du en grundig vejledning om, hvordan du løbende rengør og plejer dine briller, og sikrer, at de holder længst muligt. Med i posen får du en god brillerens, en kvalitetspudseklud, et etui, der beskytter dine briller samt en trykt vejledning, hvis du skulle glemme, hvad vi fortalte. 

Det er faktisk først nu, at du er

Kunde hos os

Når du træder ud af døren og tager hjem med dine nye briller, så bliver vi lige der, hvor du efterlod os. Vi er der stadig for dig. Kom ind forbi, hvis dine briller trænger til en rensning eller en stramning eller hvis du på anden måder skal have brillerne justeret eller du på anden måde har brug for vores ekspertise og hjælp til dine øjne. 

Ind i mellem får du små

Hilsner fra os

Det dér med at se godt, handler ikke bare om briller. Det handler også om sunde øjne. Derfor sender vi også – sammen med vores nyhedsmail – små guides, tips og tricks til, hvordan du kan pleje og passe på dine øjne hele vejen gennem livet.

Efter knap to år bliver du

Indkaldt til tjek

Kender du det med, at ting har det med at gå i stykker, lige efter at garantien er udløbet? Det sker ikke hos DK OPTIK. Når vi nærmer os 2-årsdagen for dit brillekøb, bliver du indkaldt til et brilletjek. Her gennemgår vi dine briller og give dem et “sundhedstjek”, så vi sikrer, at de lever op til den kvalitet og høje standard, som du – og vi – ønsker. 

Hvad hvis brillerne går i stykker efter garantiens udløb?

Vi er her stadig!

Skulle det ske, at dine briller gå i stykker, så kom ind forbi og lad os se, hvordan vi kan hjælpe dig. Hvis vi ikke har en reservedel på lager, bestiller vi det hjem fra producenten.

Vi er her for at hjælpe dig, indtil du ikke længere har brug for vores hjælp.