Chloé Briller og solbriller

Chloé Briller er fransk mode med egyptisk sjæl

Chloé var det første franske brand med en “pret-a-porter” kollektion, og modehuset er i dag kendt for sin elegante og meget feminine stil, som i høj grad kommer i spil i deres brillestel.

Tilmeld nyhedsbrevKontakt

Egyptisk sjæl, fransk mode

Feminine Chloé

Chloé blev grundlagt i Paris i 1952 af den egyptiske kvinde, Gaby Aghion, som en protest mod det alt for stive og snobbede modekultur. Hun ønskede at lave haute couture i en blød, feminin og usnobbet stil, som blev tilgængelig for alle. Derfor opkaldte hun sit modehus efter sin veninde, som hun så som indbegrebet af den afslappede og sorgløse attitude, som hun ønskede at se endnu mere af hos tidens kvinder.    

Bottega Veneta røde briller
Bottega veneta briller - gennemsigtigt stel

Et brand med personlighed

Til kvinder med liv og stil 

Da Gaby Aghion kom til Paris faldt hun ind i en kultur af kunstnere, der bl.a. talte Pablo Picasso. Her var kvinderne frie, aktive og engagerede, og havde – i modsætning til aristokratiet – ikke tiden til at gå til en skrædder, for at få taget mål til stive designeroutfits. Disse frie kvinder ville Aghion og hendes mand, Raymond, hylde med afslappet mode, i samme kvalitet som de skræddersyede outfits. Det var med andre ord Chloé der blev de første med en “ready-to-wear” haute couture collection. 

Chloé – Ikke så kantet

Opgør med den stramme stil

Chloé var et opgør med den stramme og aristokratiske stil den gang i efterkrigstidens Paris – og det er det også den dag i dag. 

Chloé briller er for dig, der føler dig fri og feminin. Du kan få briller fra Chloé der i meget høj grad stadig er et opgør med de stramme rammer og lige linjer, og derfor ser du blomster- og hjerteformede briller i kollektionen. Der er naturligvis også briller, der er langt mere enkle, uden at der bliver gået på kompromis med den feminine identitet. 

Køb dine Chloé briller hos DK OPTIK

Kig ind til os i butikken i Vejen og se udvalget af Chloé briller og solbriller. Bor du langt væk, er du velkommen til at give os et kald først, hvis der er et særligt stel, du er på jagt efter.

 

Bottega Veneta briller og solbriller

kontakt

8 + 2 =

Kom ind i butikken

Nørregade 16B
6600 Vejen
Få rutevejledning

Kontakt

Telefon +45 7536 8565
info@dkoptik.dk

Åbningstider

  • Mandag: 10.00-17.30
  • Tirsdag - torsdag: 9.30-17.30
  • Fredag: 9.30-18.00
  • Lørdag: 9.30-14.00