Bvlgari Briller

Bvlgari briller bliver aldrig for meget

Bvlgari er kendt for deres ekstravagante stil, som på mange måder afspejler brandets græsk-italienske historie: Græsk personlighed og italiensk stil. Bvlgari bruger ordene “Mai Troppo” om stilen, som betyder aldrig for meget.

Tilmeld nyhedsbrevKontakt

Bvlgari briller og solbriller

Aldrig for meget

Bvlgaris ekstravagante og til tider meget iøjnefaldende stil er elegant afdæmpet i deres design af briller og solbriller, uden at det går på kompromis med brandets identitet.

Stil og detaljer i både briller og solbriller er fortsat markante og i nogle tilfælde anderledes end hos nogen andre brands, men det er lykkedes at skabe en smuk balance mellem produktets identitet og personen der bærer brillerne.

Selvom brillerne stadig helt klart er et fashionstatement, tager de ikke opmærksomheden fra dig, når du bærer brillerne, men skaber nærmere en nysgerrighed efter at finde ud af dette menneske.

Bulgari briller
bulgari briller

Græsk personlighed, italiensk stil

Fyrig identitet

 

Bvlgari blev skabt i 1884 af den selvstændige sølvsmed Sotirios Bvlgaris, der hurtigt blev kendt for sine evner og sin stil, som indeholdt tydelige træk fra både den byzantinske og islamiske kulturhistorie, krydret med inspiration fra den tiltagende modekultur fra Paris i den tidlige del af det 20. århundrede. 

En virkelig stærk historie

Det handler om personlighed

Den græske identitet fornægter sig ikke i Bvlgari. Det handler om selvstændighed og viljen til at være sin egen. Den identitet fik brandet til at vokse så støt og sikkert, at de til sidst ikke kunne fornægte deres status som anerkendt luxusbrand i smykkeindustrien, og de lod sig børsregistrere i Italien i 1996, hvilket kun satte yderligere skub i udviklingen.

Samme år lancerede Bvlgari briller, solbriller, silketørklæder og lædertasker, og blev til brandet vi kender i dag.

bvlgari briller

Køb Bvlgari Briller hos DK OPTIK

Hos DK Optik sælger vi briller fra eksklusive brand som Chanel, Chloé, Bottega Veneta og Bvlgari. Det betyder at vi kan trække kunder til fra store dele af landet.

Når du kommer langvejs fra

Hvis du ikke bor lige i vores nabolag, er du meget velkommen til at kontakte os først. Måske har du et helt særligt stel i tankerne, og for at sikre, at du ikke kører forgæves, vil vi bede dig give os et kald først.

Hvis vi ikke har brillerne hjemme, kan vi måske skaffe dem til dig.

Ring til os på tlf. 75368565

 

 

 

 

kontakt

12 + 13 =

Kom ind i butikken

Nørregade 16B
6600 Vejen
Få rutevejledning

Kontakt

Telefon +45 7536 8565
info@dkoptik.dk

Åbningstider

  • Mandag: 10.00-17.30
  • Tirsdag - torsdag: 9.30-17.30
  • Fredag: 9.30-18.00
  • Lørdag: 9.30-14.00