Velkommen i butikken til Bvlgari

Hos DK Optik sælger vi ikke “bare briller”. Vi sælger briller, der matcher til vores kunders personligheder og livsstil. 

Gennem længere tid har vi haft efterspørgsel på briller med flere detaljer, mere pynt og pang. 

Vi kan ganske enkelt ikke finde et bedre brand til lige den beskrivelse end græsk-italienske Bvlgari, og vi er vildt stolte af, at vi nu kan byde velkommen til Bvlgari i butikken, og ikke mindst glæder vi os til at se alle Jer, der har manglet denne fantastiske brillestil i butikken. 

Bvlgari Briller – aldrig for meget

Bvlgari har i mange år arbejdet under mottoet “Mai Troppo”, der betyder “Aldrig for meget”. Der blev ikke sparet på detaljer eller mønstre, og brandet er da også blevet kendt for at være meget ekstravagant.

Dette lever Bvlgari’s smykker og øvrige accessories fortsat op til. Bvlgari briller opretholder dog på alle måder en lækker og elegant balance mellem statement og personlighed, selvom der – set i forhold til mange andre brillebrands – er skruet op for detaljer og pynt i form af fx. sten. 

Både briller og solbriller er tilpas anderledes til at der vækkes en naturlig nysgerrighed efter at finde ud af mennesket bag brillerne. 

bvlgari briller
bvlgari briller

Bulgari eller Bvlgari

Brandet hedder Bulgari efter den græsk-italienske grundlægger, sølvsmeden Sotirios Boulgaris. Da Boulgaris i 1882 flyttede fra Grækenland til Rom, ændrede han sit navn til det mere italiensk-klingende Bulgari. Det var under dette navn, at han gjorde sit smykkebrand kendt. 

Det var først, da han i 1934 åbnede sin nye hovedafdeling i Rom, at V’et erstattede U’et i logo’et, som en reference til den antikke romerske historie. Bulgari er navnet, Bvlgari er brandlogoet. 

Kom ind og oplev Bvlgari hos DK Optik

Kom ind til os i butikken og se de mange stel. Alle stel kan leveres med de glas du ønsker – om det skal være med enkelt- eller flerstyrkeglas, solbrilleglas eller farveskiftende glas, så du har to briller i én.

Hvis du ikke tidligere har handlet hos DK OPTIK, så vil vi glæde os til at møde dig. Vi trækker folk til fra det meste af Jylland og Fyn. Dels på grund af vores særlige kundeservice og dels fordi vi forhandler brands som Chanel, Chloé, Bottega Veneta og nu også Bvlgari.  

Ring til os eller skriv og hør nærmere. 

 

bulgari briller
briller i vejen
chanel briller
coblens briller