At sælge briller, handler på så mange måder om IDENTITET.

Ikke bare din identitet som kunde, men lige så meget om VORES identitet og den identiet, der ligger bag hvert brand. 

Hvad kræver det at blive forhandler?

Hos DK OPTIK sælger vi briller med identitet. Med det mener vi, at de fleste brands og modeller er udvalgt fordi de passer til vores målgruppe, som oftest går efter det “særlige”. 

De brands som lever op til det, er sjældent nogen, man bare kan forhandle. 

Her skal vi igennem en godkendelsesproces. 

Det vi vurderes på er først og fremmest vores identitet. Hvem er vi, hvad er vores udtryk, hvordan ser butikken ud og hvilke andre brands har vi. Og så kigger de også på, hvordan vi markedsfører deres brand. 

Hvis deres identitet passer til vores, kan vi blive godkendt. 

Der er også brands vi siger nej tak til!

De store brands sælger deres design til en brilleproducent, som herefter for lov til at stå for produktion og formidling af brillerne. 

Ind i mellem sker der det, at producenten ikke kan leve op til det serviceniveau VI kræver, som en den af vores identitet. Og så siger vi Nej Tak!

Vores kunder skal føle sig vigtige, og det går vi ganske enkelt ikke på kompromis med. Så hvis vi ikke kan leve op til det, fordi producenten tager for lang tid om at håndtere sagen, så må vi fravælge dette brand. 

Vi er dem vi er!

Vi står ved vores identitet, og vores kunder er vigtigere end at sælge bestemte brands.

Det betyder, at vi ind i mellem må afbryde samarbejdet med nogle producenter. Det betyder dog også, at andre vælger os til, netop fordi vi er dem vi er, gerne må repræsentere deres brand. 

På den måde bliver vi hele tiden en lille smule bedre og skarpere, og det gør det bare SÅ meget sjovere at lave det vi laver, og hjælpe vores kunder med at finde den perfekte brille, der lige præcis sætter en tyk streg under hvem er. 

Skal vi også hjælpe dig?

Vi bor i Vejen. Vi bor også PÅ vejen for mange, og derfor har vi kunder fra det meste af Jylland. Nogle kommer alene for at købe briller hos os, og gør en tur ud af at komme herned. Andre kigger ind når de er i området. 

Vi hører ofte fra kunder: “Vi kommer egentlig fra Horsens, men vi har set Jer på Facebook, og ville lige kigge forbi”. Eller “En i min familie har anbefalet Jer. Vi kommer fra Ringkøbing, og nu var vi lige på familiebesøg.” Forleden blev vi sågar ringet op af en kvinde, der ville booke tid, så hun var sikker på, at vi have tid, når nu hun tog turen fra Århus.

Uanset hvor du kommer fra, har vi også tid til dig! Book din tid via knappen herunder, og ring evt. til os. Vi er også gerne behjælpelige med forslag til, hvad i kan opleve hernede, når I alligevel er i området. 

Vi vil glæde os til at møde dig og hjælpe dig til de helt perfekte briller 

natlinser
briller i vejen
chanel briller
coblens briller